+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 22 вересня 2017

Англійська - цікаво та весело!

Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Володіння іноземною мовою в епоху стрімкого розвитку науково-технічного прогресу для висококваліфікованих фахівців стає невід’ємним компонентом їхньої професійної діяльності.

26 вересня відзначається Європейський день мов, як спосіб підтримки мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі. Дійсно, зараз стає все більше і більше людей, які вільно розмовляють, як мінімум, однією іноземною мовою.

Англійська мова – одна з найпоширеніших мов світу, вона визнана офіційною в 59 країнах. Англійською складені майже 57% веб-сайтів у всесвітній павутині, 80% ділового мовного простору займає саме вона.

Можна витратити роки на вивчення мови, але так і не отримати бажаний результат, можна штудіювати підручники з ранку до вечора, та так і не мати можливості розуміти носія мови та висловлювати свою думку. Розмовні клуби значно полегшують процес вивчення  іноземної мови, дають можливість зануритися у мовне середовище, пізнати іншу культуру та традиції.

Студентам та викладачам Уманського національного університету поталанило, вони мають можливість вивчати англійську мову у невимушеній атмосфері з носієм мови, волонтером Корпусу Миру США в Україні зі штату Мічиган – Ліндсі Чарльз. 

З наступного понеділка розмовний клуб розпочинає свою роботу :

                   Понеділок о 15:00 – студенти (ауд. 243)

                   Вівторок 13:30 – викладачі (ауд.243)

                   Середа 15: 00 – студенти  (ауд. 243)

Крім того, усі, хто обожнює читати, ділитися враженнями від прочитаного, спілкуватися англійською та просто гарно проводити час, мають нагоду щовівторка о 17.00 відвідувати  книжковий клуб. Зустрічі відбуваються у кафе «Пальма» (вул. Тищика, 25).

Отож не втрачайте нагоди вивчити  іноземну мову, не бійтеся робити кроки до самовдосконалення, бо перед освіченою людиною відкривається безліч дверей та зникає безліч перешкод!