+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 12 листопада 2017

Кафедра української та іноземних мов побувала у Золотоніському районі Черкаської області

Якісна освіта – один із найважливіших факторів розвитку підростаючого покоління, завершальним етапом якої є правильна професійна орієнтація.

Усвідомлений вибір професії сприяє моральному задоволенню, позитивній самооцінці та високій продуктивності праці. Він є місцем перетину інтересів особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних уподобань.

Саме тому одним із компонентів при виборі майбутньої професії є взаємодія школи та вищого навчального закладу, що забезпечує професійне самовизначення учнів, формування їх готовності до свідомого вибору майбутньої професії з урахуванням своїх можливостей, здібностей та вимог ринку праці.

Викладачі кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Людмила Мовчан та Світлана Каричковська відвідали школи міста Золотоноші та Золотоніського району. Завданнями викладачів були агітаційно-роз’яснювальна робота серед одинадцятикласників щодо переваг навчання в Уманському НУС та запрошення на День відкритих дверей. Представлена інформація викликала багато запитань як у старшокласників, так і у вчителів, які цікавилися деталями стосовно навчального закладу та правил вступу.

Приємно, що перспектива навчатися в одному з найстаріших університетів нашої країни зацікавила багатьох учнів. Тож хочеться побажати майбутнім абітурієнтам обрати правильний професійний шлях.

 

Доцент кафедри української та іноземних мов

Світлана Каричковська