+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 10 листопада 2017

Кафедра української та іноземних мов у Смілянському районі Черкаської області

Цьогоріч маємо нововведення у вигляді закріплених за кафедрами районів для профорієнтаційної роботи. Старшому викладачеві кафедри української та іноземних мов Лазарєву О. В. знову поталанило подорожувати рідним Черкаським краєм, але цього разу Смілянщиною. В організації профорієнтаційної роботи кафедри української та іноземних мов взяли активну участь студенти нашого університету різних факультетів, які були випускниками шкіл Смілянського району Черкаської області. Завданнями роботи в районі були: ознайомлення старшокласників з перевагами навчання в Уманському НУС, а також запрошення на День відкритих дверей, який відбудеться в університеті 17 листопада 2017 року.

Поширена інформація про наш університет зацікавила учнів і вчителів шкіл, які цікавилися деталями та ставили різні запитання стосовно університетського життя.

Ця профорієнтаційна робота виявилась експериментальною, оскільки в ній брали участь наші студенти зі Смілянського району. Вони виявили бажання відвідати свої рідні школи, зустрітися з молодшими друзями і своїми колишніми вчителями, розповісти про власний студентський досвід.

Кафедра української та іноземних мов висловлює особливу вдячність студентам факультетів: менеджменту, лісового і садово-паркового господарства та економіки і підприємництва за допомогу у проведенні профорієнтаційної роботи у Смілянському районі Черкаської області. Наші студенти – найкращі, і головне те, що вони з упевненістю виявляють найліпші людські і організаторські здібності. Дай Боже стати їм компетентними фахівцями і якнайкраще самореалізуватися у складному конкурентному середовищі.

 

Ст. викладач, доктор філософії

 Лазарєв О. В.