+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 08 листопада 2017

Мовознавча гра «Мова моя калинова»

7 листопада у рамках Тижня української писемності та мови в Уманському НУС доцентом кафедри української та іноземних мов Юлією Фернос було організовано мовознавчу гру «Мова моя калинова» .   Будь-яка  гра сприяє кращому засвоєнню, закріпленню та розширенню набутих знань, викликає інтерес до вивчення дисципліни. Студенти завжди із захоплення беруть участь у таких заходах.

Цього року за звання найкращих знавців рідної мови змагалися збірні факультетів менеджменту, економіки та підприємництва, а також команда агрономічного факультету.

                                                                              Збірна факультету економіки та підприємництва (викладач Фернос Ю.І.)

                                                                                                      Збірна факультету агрономії (викладач Василик О.Б.)

                                                                                                      Збірна факультету менеджменту (викладач Мовчан Л.В.)

Оцінювало конкурс компетентне журі у складі заступника декана факультету менеджменту з навчальної роботи  Жмуденко В.О., завідувача кафедри української та іноземних мов Комісаренко Н.О. та викладачів кафедри української та іноземних мов Лазарева О.В. і Каричковської С.П.

  Завдання гри були  орієнтовані на розширення знання про красу і багатство української мови, розвиток логічного і творчого мислення,  згуртованості та спритності, виховання любові до рідної мови. Члени команд показали чудові знання, вміння працювати у команді, ерудованість. Але у кожній грі є переможці і переможені. Найкращою виявилася команда факультету агрономії , яка і стала переможцем конкурсу, а команди факультетів менеджменту та економіки і підприємництва розділили між собою ІІ місце.

 Музичні паузи дарували усім присутнім студентки факультету економіки та підприємництва. Караульна Крістіна виконала пісню «Україно, Україно», а Степанюк Олександра зіграла на бандурі музичну композицію  «Старовинний гобелен».

Усі присутні отримали позитивні враження і подальший стимул до поглиблення знань рідної мови.

Доцент кафедри української та іноземних мов

Юлія Фернос