+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 30 жовтня 2018

НОВЕ ПОКОЛІННЯ ЛІДЕРІВ ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ

30 жовтня відбувся конкурс «Лідер факультету менеджменту 2018».  За це високе звання у трьох турах: «Візитка», «Ерудит», «Мій талант» змагалися   студенти різних спеціальностей.

Тільки активна і підприємлива особистість може вести за собою інших. Лідер завжди повинен бути на крок попереду від інших, а без ентузіазму та захоплення улюбленою справою не можна стати справжнім лідером.

Однією з учасників була студентка першого курсу 11-тм групи Куцик Катерина. Чарівна посмішка, талант, майстерність, широка поінформованість, енергійність, ініціативність, рішучість, комунікабельність - чи не найважливіші риси лідера, якими володіє Катерина.

Родзинкою стало представлення таланту, яке вразило своїм ентузіазмом та запалом.

Як не було важко неупередженому журі визначити переможця, та за результатами оцінювання омріяний титул «Лідер факультету менеджменту  2018» виборола Куцик Катерина.

Група вболівальників 11-тм групи активно підтримала свою конкурсантку.

Наша Катя приваблива дівчина з ясним поглядом, водночас тендітна і сильна, кмітлива та талановита! Пишаємось тобою! Бажаємо успіхів та перемог!

Дякуємо організаторам за цікавий конкурс, та за можливість поділитися своїми поглядами і талантами зі студентами та викладачами нашого славного факультету менеджменту!

 

Студентка 11 т-м групи

Нижник Софія