+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 30 жовтня 2017

Співпраця зі школами Катеринопільського району

Основою прогресивного розвитку сучасного суспільства є його інтелектуальний та духовний потенціал. У наш час освіта – один із найважливіших факторів розвитку суспільства.

У рамках поставлених завдань сьогодні, як ніколи, актуальним є питання про співпрацю між середньою школою та вищими навчальними закладами. Середня школа готує підґрунтя для того, щоб майбутній студент пізніше став не тільки висококваліфікованим спеціалістом у своїй галузі, а і освіченою людиною. Cпівпраця школи з вищими навчальними закладами допомагає учням самовизначитися у майбутньому; формує їхні готовності до свідомого вибору і оволодіння майбутньою професією; удосконалює загальнокультурну, соціальну, комунікативну, інформаційну, громадянську компетенцію учнів

Наш університет налагоджує зв’язки зі школами Катеринопільського району. Старші викладачі кафедри української та іноземних мов Мовчан Л. В., Василик О.Б. та старший викладач кафедри процесів, машин та обладнання агропромислового виробництва  Петриченко Є. А. відвідали школи, де зустрілися із учнями одинадцятих класів та з викладачами і надали їм розгорнуту інформацію про Уманський національний університет садівництва та про місто Умань.

Нещодавно ЗОШ №2 І-ІІ ст. м. Катеринопіль святкувала 60-ліття від дня заснування. Директор школи радо запросила на святкування наших викладачів. Від імені університету Мовчан Л. В. і Петриченко Є.А. висловили сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти знання і мудрість, за любов до дітей і до рідного краю. Побажали колегам здоров’я, терпіння, невичерпних творчих сил, натхнення, старанних учнів, стабільності і процвітання.  Користуючись нагодою, викладачі запросили випускників ЗОШ №2 до нашого університету, а студенти IV курсу факультету економіки і підприємництва подарували українську пісню.

 Ми хочемо бачити нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, такою, що володіє необхідними знаннями, навичками,  вміє самостійно вирішувати поставлені перед нею завдання.

  Ст. викладач кафедри

української та іноземних мов ,

 к. пед. н. Мовчан Л. В.