+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2017

Секційне засідання на кафедрі української та іноземних мов у рамках VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи"

19.10.2017 року на кафедрі української та іноземних мов відбулося секційне засідання у рамках VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції  "Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи". Учасники обговорювали питання, пов’язані із формуванням іншомовної професійної компетенції, що є актуальною  проблемою у наш час. Адже держава сьогодні потребує висококваліфікованих фахівців із знанням іноземних мов, професіоналів, готових до міжнародного співробітництва.

 

Із вітальним словом до учасників засідання звернулась завідувач кафедри к. пед. н., доцент Комісаренко Наталія Олександрівна. Вона наголосила на актуальності застосування інноваційних технологій та методів навчання на заняттях з англійської мови, що дозволить оптимізувати навчальний процес і зацікавити студентів.

 

Викладачі кафедри презентували свої доповіді та поділилися досвідом у поєднанні традиційних методів і підходів з новітніми тенденціями у процесі вивчення іноземних мов. Діяльність секції мала і теоретичний, і практичний характер: учасники не лише висвітлювали проблеми, але й висловлювали думки щодо їх вирішення.

 

Сьогодні, коли статус іноземної мови стрімко зростає, виникає необхідність модернізації системи української освіти, у тому числі й мовної. Тому важливо знайомитися із новітніми тенденціями у вітчизняній та зарубіжній практиці викладання мов. Це надасть можливість викладачам  впроваджувати та удосконалювати нові методи роботи, підвищувати ефективність навчального процесу. Та усе це неможливо без творчого підходу до процесу навчання. Тому самовдосконалення, самоосвіта та саморозвиток – це ключові фактори, що є необхідною умовою забезпечення нової якості освіти.