+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 24 березеня 2018

Співпраця університету із школами Катеринопільського району

22 березня  2018 року в рамках проведення профорієнтаційної роботи з абітурієнтами  представники Уманського національного університету садівництва відвідали загальноосвітні школи Катеринопільського району (ЗОШ І-ІІІ ступенів та ліцей).

Під час зустрічі старші викладачі кафедри української та іноземних мов, кандидат педагогічних наук Мовчан Людмила Володимирівна та кандидат філологічних наук Василик Оксана Борисівна ознайомили абітурієнтів із правилами вступу до вишу, визначили спеціальності та розповіли про спектр освітніх послуг, які надає Уманський національний університет садівництва. Старший викладач кафедри процесів, машин та обладнання агропромислового виробництва, кандидат технічних наук  Петриченко Євгеній   Анатолійович, зокрема акцентував увагу на характеристиці нової спеціальності –  «Компютерні науки». З метою виявлення випускників, зорієнтованих на навчання в Уманському національному університеті садівництва, представники нашого вишу провели анкетування.  Розповідаючи про університет,  викладачі  сповістили про «День відкритих дверей» який відбудеться 19-20 квітня 2018р., де учні зможуть більше дізнатися про заклад.

 Треба зазначити, що зустріч відбувалася у формі активного діалогу з випускниками. Учні проявляли зацікавленість, ставили різні питання щодо вступу абітурієнтів у 2018 році, форми навчання, про працевлаштування за  різними спеціальностями. Викладачі розповіли про свої факультети та чому саме запропоновані ними спеціальності варто обрати, про можливості й переваги навчання в університеті, які сертифікати ЗНО необхідно мати, щоб вступити на той чи інший напрям, про студентське життя, про перспективи подальшого працевлаштування. Щоб учні краще вивчили спектр спеціальностей та спеціалізацій, їм вручили рекламні буклети факультетів, а також матеріали про наш університет, які несуть актуальну  інформацію для вступників.

Наш навчальний заклад має досвід у підготовці фахівців, багатий своїми успіхами і традиціями. Було дуже приємно,  що багато учнів знають про наш університет. Відмітимо, що директори шкіл та вчителі радо запрошують представників університету проводити такі зустрічі зі своїми учнями. Багато з них самі є випускниками нашого університету, тепло відгукуються про нього та передають вітання і побажання успіху.

Сподіваємося, що лави студентів УНУС поповнять випускники шкіл Катеринопільського району.

 

Ст. викладач кафедри української та іноземних мов, к. пед. н. Мовчан Л. В.