+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2018

Співробіцництво зі школами Катеринопільського району

Правильний вибір професії – важливий крок у житті кожної людини. На цьому етапі особливо важливу роль відводять саме педагогу. Від того, як він зможе зорієнтувати своїх вихованців у різноманітному світі професій, залежить їхнє подальше визначення. Базові завдання педагогічного колективу ґрунтуються на тому, щоб показати всі грані і сторони тієї чи іншої спеціальності, її попит на ринку праці, допомогти дитині пізнати себе, свої можливості. Закінчуючи школу, учень повинен чітко усвідомлювати, що він може, на що здатний, яким фахом краще оволодіти. З цією метою, уже другий рік поспіль, старші викладачі кафедри української та іноземних мов Мовчан Л. В., Василик О.Б. та старший викладач кафедри процесів, машин та обладнання агропромислового виробництва  Петриченко Є. А. здійснюють профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл Катеринопільського району Черкаської області.

8 жовтня 2018 року під час проведення профорієнтаційної діяльності, що направлена на пріорітетність вступу до Уманського НУС, було охоплено чотири навчально-освітні заклади Катеринопільського району. Зустрічі відбувалися в теплій та конструктивній атмосфері. Школярам надали інформацію про умови вступу до навчального закладу, його спеціальності та роздали інформаційні буклети. Учні випускних класів мали можливість послухати доповіді фахівців, задати питання та отримати індивідуальну консультацію щодо напрямів, за якими ведеться підготовка майбутніх фахівців в університеті. Також у ході спілкування з представниками Уманського НУС майбутнім абітурієнтам було надано вичерпну інформацію щодо сучасного рівня підготовки вихованців вишу, комфортних умовах проживання, здорового харчування, якісного та безкоштовного медичного обслуговування.

Викладачі висловлюють щиру вдячність за гостинний прийом та організацію профорієнтаційних заходів на високому рівні керівництву районного відділу освіти міста Катеринопіль та директорам шкіл НВК№1 Гончару Ю.М., НВК№2  Мандрик Л. В., Катеринопільського ліцею Цюменко А.Ф., Єрської ЗОШ І-ІІІст Онатій В.Т.

Сподіваємося на плідну співпрацю, чекаємо всіх у нашому університеті 11–12 жовтня на День відкритих дверей та запрошуємо на навчання!

Ст. викладач кафедри  української та іноземних мов,

                   к. пед. н   Л. В. Мовчан

Ст. викладач кафедри української та іноземних мов,

к. філ. н.  О. Б. Василик