+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 03 травня 2017

Стажування викладачів кафедри української та іноземних мов Уманського НУС у Західно-Фінляндському коледжі

Старший викладач кафедри української та іноземних мов, кандидат педагогічних мов  Людмила Мовчан взяла участь у проекті «Школа з англійської мови + стажування для освітян», який відбувся у Фінляндії з 5 по 11 березня 2017 р. при Західно-Фінляндському коледжі.

Захід організовано Інститутом Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці та Західно-Фінляндським коледжем з метою опанування проектного підходу в організації навчального процесу у закладах освіти Фінляндії у поєднанні з інтенсивним вивченням англійської мови у Західно-Фінляндському коледжі в міжнаціональному середовищі з використанням активних комунікаційних методик та пізнання культури Фінляндії.

Протягом стажування Людмила Мовчан  ознайомилася із системою освіти Фінляндії, а саме відвідала дошкільний заклад, середню школу, вищу школу,   гімназію, Університет прикладних мистецтв Сатакунти та Відділ культури і освіти муніципалітету м. Гуйттінен. Дуже пізнавальними були виступи з презентаціями директорів навчальних закладів та надана інформація про особливості організації навчального процесу кожної ланки освіти.

Проект включав також заняття з викладачами, носіями англійської мови. Інтенсивний курс з вивчення англійської мови був насичений різними видами роботи та сучасними технологіями. Після закінчення курсу учасники отримали сертифікат відповідного ступеня.