+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 28 вересня 2017

Тиждень туризму в Уманському НУС

Цього року до Уманського НУС на факультет менеджменту вступило 22 студенти на спеціальність 242 «Туризм». Куратором групи призначено старшого викладача кафедри української та іноземних, доктора філософії, кандидата педагогічних наук Лазарєва Олега В’ячеславовича. З перших днів навчального року Лазарєв О. В. мусив зануритися у життя групи задля владнання організаційних питань. Але вершиною первинного знайомства і початкової роботи з групою став незабутній Тиждень туризму. Програма заходів була дуже насиченою і професійно спланованою. Та головною скрипкою в цьому туристичному оркестрі була 11 тм група. Студенти першокурсники виявились активними, креативними і відповідальними. Завдяки їм феєрично пройшов ранок першого дня Тижня туризму. Студенти 11 тм групи взяли участь у всіх заходах в університеті та поза ним, за що й отримали численні дипломи, грамоти і призи.

Незабутньою була подорож до Жашківського району на кінний завод і в атракцію зеленого (сільського) туризму «Фентезі ленд». Цей досвід був дуже цінним, тому що студенти мали змогу побачити високоорганізований і початковий етапи туристичного бізнесу. Коронацією тижневого свята туризму стало відвідання Білогрудівського лісу, де були проведені заходи за участю представників туристичної галузі міста, деканату і викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Свято відкрила декан факультету менеджменту Вернюк Н. О. Далі численні конкурси, змагання, нагороди і, звичайно, застілля на природі.

Можна з впевненістю констатувати той факт, що Тиждень туризму в Уманському НУС на факультеті менеджменту пройшов на високому освітньо-професійному рівні, і головне з неабиякою користю для студентів спеціальностей туризм і готельно-ресторанна справа. Запорукою успіху була титанічна робота, проведена деканатом, кураторами та викладачами факультету менеджменту.

Старший викладач кафедри української та іноземних мов,

доктор філософії, кандидат педагогічних наук Лазарєв О. В.