+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2017

Участь кафедри української та іноземних мов у пленарному засідання VII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»

19 жовтня 2017 року о 1315 у 170 аудиторії Уманського національного університету садівництва розпочалося пленарне засідання VII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи». Науково-практична конференція стала традиційною, і вже сім років поспіль на ній розглядаються актуальні питання та проблеми сучасного менеджменту. Конференція організовується факультетом менеджменту і є знаковою подією, яка демонструє плідну наукову і організаційну роботу кафедр у межах факультету менеджменту і на рівні Уманського НУС.

З привітальним словом до учасників конференції звернувся проректор з наукової та інноваційної діяльності Карпенко В. П. Викладачі кафедри української та іноземних мов взяли активну участь у цій науковій події. На пленарному засіданні виступила доцент, кандидат педагогічних наук Каричковська Світлана Петрівна. Тема її доповіді «Особливості викладання іноземної мови у немовному внз» є надзвичайно актуальною. Особливу увагу доповідачка звернула на мотиваційний аспект іншомовної освіти, а також на застосування моделей навчання іноземних мов у немовному внз. Каричковська С. П. виокремила значущість індивідуальної роботи зі студентами з використанням сучасних освітніх моделей. У конференції також взяли участь представники кафедр факультету менеджменту, аспіранти і студенти. Атмосфера конференції була творчо-науковою і доброзичливою. Результатом науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» став випуск збірника наукових праць. Із заключним словом виступила декан факультету менеджменту Вернюк Н. О., вона відзначила науково-інформаційну особливість проведення такої конференції та побажала подальшої натхненної праці науковцям.

К. пед. н., ст. викладач кафедриукраїнської та іноземних мов

Лазарєв О. В.