+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 04 березеня 2019

УЧАСТЬ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ У ПРЕЗЕНТАЦІЇ САЙТУ «SPEAK UKRAINIAN»

Нещодавно у Дипломатичній академії при Міністерстві закордонних справ України імені Геннадія Удовенка відбулася презентація сайту з вивчення української мови для іноземців «SPEAK UKRAINIAN» - проект, який допомагає вивчати українську мову онлайн. У еру цифрових технологій  ми маємо презентувати українську мову відповідно до цих тенденцій.

Участь у презентації взяли представники посольств та дипломатичних місій в Україні, представники освітніх установ та організацій, які зацікавлені у використанні даного продукту. Долучилася до участі в проекті й завідувач кафедри української та іноземних мов Уманського національного університету садівництва Наталія Комісаренко.

Держсекретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко підкреслив, що цей сайт стане в нагоді багатьом, хто прагне опанувати українську мову. Представник посольства Японії в Україні Хаямо Токаччі на власному досвіді показав, як іноземець може за рік досконало вивчити українську мову.

Як відомо, щороку в українських закладах вищої освіти розпочинають своє навчання тисячі іноземних абітурієнтів з різних країн. Крім того, у світі є безліч бажаючих вивчати нашу співучу мову.

 

Завідувач кафедри української та іноземних мов,

доцент Наталія Комісаренко