+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 03 жовтня 2018

Викладачі Уманського НУС побували у Знам’янському районі Кіровоградської області

Завершальним етапом підготовки випускників шкіл до трудової діяльності є правильний вибір майбутньої професії, що зумовлює високу продуктивність праці, моральне задоволення та позитивну самооцінку.

Вибір професії – це вибір свого місця у житті, подальшого шляху навчання і праці, точка перетину інтересів особистості та суспільства. Можна без перебільшення сказати, що для випускників загальноосвітніх вітчизняних шкіл це проблема номер один. Саме тому вимогою сьогодення є співпраця шкіл із закладами вищої освіти. Головне завдання такої роботи – ознайомлення учнів з конкретними професіями і спеціальностями, надання допомоги у визначенні їх життєвого шляху.

Представники Уманського національного університету садівництва доцент кафедри інформаційних технологій Сергій Концеба та доцент кафедри української та іноземних мов Світлана Каричковська відвідали загальноосвітні школи Знам’янського району з метою агітаційно-роз’яснювальної роботи серед одинадцятикласників. Представлена інформація викликала багато запитань як у старшокласників, так і у вчителів стосовно факультетів, спеціальностей та особливостей вступу до одного з найстаріших навчальних закладів нашої країни.

Впевнені, що такі зустрічі є доброю нагодою для майбутніх абітурієнтів, аби краще придивитися до лідерів ринку надання освітніх послуг та вступити на навчання за омріяною спеціальністю.

 

Доцент кафедри української та іноземних мов

Світлана Каричковська