+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2018

Співпраця Уманського НУС та шкіл Кам’янки та Кам’янського району Черкаської області

Нещодавно розпочався новий навчальний рік, останній рік навчання в школі для багатьох майбутніх випускників. Тисячі школярів уже найближчим часом зроблять один з найважливіших кроків у своєму житті – виберуть майбутню спеціальність. Більшість підлітків у своєму виборі можуть розраховувати на поради і підтримку батьків, родичів, педагогів, а комусь доводиться найважливіші кроки у своєму житті здійснювати самостійно. Визначити майбутню сферу діяльності  та прийняти остаточне рішення можна, розібравшись у своїх особливостях, здібностях, інтересах та розглянувши безліч інформації про вищі навчальні заклади та особливості підготовки до вступу.

Саме з метою допомогти одинадцятикласникам зорієнтуватись та зробити правильний вибір майбутньої спеціальності представники Уманського національного університету садівництва Ігор Гурський (кафедра екології та безпеки життєдіяльності), Роман Безділь (кафедра екології та безпеки життєдіяльності) та Ірина Чучмій
(кафедра української та іноземних мов) відвідали загальноосвітні школи міста Кам’янки та  Кам’янського району. Майбутніх абітурієнтів цікавила інформація про освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, умови вступу і навчання, про цікаве й насичене студентське життя та проходження практик.

Окрема подяка директорам шкіл та вчителям за надану можливість спілкування зі школярами, підтримку під час проведення зустрічей та небайдуже ставлення до майбутнього їхніх вихованців. Видається символічним, що в одній із міських шкіл ми побачили на стіні зображення Софіївки. Нехай це буде добрим знаком нашої плідної співпраці.

Викладач кафедри української та іноземних мов

Ірина Чучмій