+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 30 вересня 2024

180-ТА РІЧНИЦЯ РІДНОГО УНІВЕРСИТЕТУ !!!

    З нагоди 180-річчя з дня заснування Уманського національного університету садівництва колектив кафедри української та іноземних мов взяв участь в Урочистій академії та представив свої наукові надбання на урочистій виставці наукових досягнень факультетів. Професорсько-викладацький склад кафедри був відзначений високою нагородою за вагомі здобутки в освітньо-науковій діяльності та з нагоди 180-річчя з дня заснування Уманського національного університету садівництва.

Грамотою Міністерства освіти і науки України за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України була нагороджена завідувач кафедри української та іноземних мов Наталія КОМІСАРЕНКО.    

Грамотою університету та відзнакою «Кращий за професією» за високі рейтингові показники діяльності та з нагоди 180-річчя Уманського національного університету садівництва була нагороджена викладач кафедри української та іноземних мов Лариса СУЛІМА.

      Колектив кафедри щиро вітає колег з почесними відзнаками та бажає нашій університетській родині невпинного розвитку, нових звершень та здобутків!!!!