+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 23 листопада 2018

Відкрите заняття з української мови

22 листопада 2018 року кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української та іноземних мов Василик Оксана Борисівна провела відкрите заняття з української мови (за професійним спрямуванням) на тему «Укладання документів щодо особового складу» зі студентами І курсу факультету агрономії.

У процесі виконання завдань студенти ознайомилися з такими документами, як заява, автобіографія, резюме та характеристика, звернули увагу на їхні реквізити, особливості їх складання й мовленнєве оформлення в офіційно-діловому стилі. Вправи, запропоновані Оксаною Борисівною на занятті, були спрямовані на формування у студентів професійних компетентностей, на розвиток у них асоціативного мислення та аргументованого висловлення думок.

Упродовж заняття студенти вдосконалювали навички роботи у групах, розвивали вміння використовувати набуті знання на практиці; розвивати логічне мислення, формувати навички оформлення ділової документації.

Заняття відвідали завідувач кафедри української та іноземних мов, кандидат педагогічних наук, доцент Комісаренко Н. О. та викладачі кафедри, які відзначили високий науково-методичний рівень його організації та проведення.