+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 02 грудня 2019

Брейн-ринг «Чи знаєте ви англомовні країни?»

Вивчення іноземної мови хоча і складний, але разом з тим багатогранний і цікавий процес. Враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, варто відзначити, що вона є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей та під час її вивчення ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. Крім того, в наш час кожна добре освічена людина володіє англійською, тому що це – мова спілкування, бізнесу, науки й культури.

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань та розвитку комунікативних умінь і навичок 28 листопада 2019 р. завідувач кафедри української та іноземних мов Наталія Комісаренко провела зі студентами першого курсу брейн-ринг "Do you know English speaking countries?"

Захід передбачав як узагальнення знань з вивчених тем, так і їх застосування у комунікативних цілях, вдосконалення лінгвокраєзнавчих та розширення соціокультурних компетенцій, виховання поваги до іншомовної культури та створення позитивної мотивації до вивчення іноземної мови.

Позитивна та комфортна психологічна атмосфера заняття сприяла невимушеному спілкуванню усіх учасників. Переконані, що вивчення іноземної мови – це шлях до нових перспектив та професійного зростання.

 

Завідувач кафедри української та іноземних мов,

доцент Наталія Комісаренко