+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2019

День працівників освіти на кафедрі української та іноземних мов

Традиційно День працівника освіти святкується у першу неділю жовтня. Кожний освітянський заклад розуміє і святкує це свято по-своєму, залежно від усталених традицій. Але по-простому це свято називають тепло і відверто Днем учителя, адже вчитель – це завжди звучить ємно і поважно.

На кафедрі української та іноземних мов працюють фахівці, які у свій час були випускниками мовних факультетів класичних педагогічних ЗВО. Кому як не нам відома справжня цінність педагогічної, чи то пак учительської науки.

Напередодні свята всіх освітян та у рамках святкування 175-річчя Уманського національного університету садівництва наша кафедра на чолі із завідувачкою Наталією Комісаренко провела святкове засідання. Серед запрошених були поважні гості: працівники кафедри української та іноземних мов, які зараз перебувають на заслуженому відпочинку. Нас ушанували своєю присутністю Замаховська Майя Юхимівна та Рудюк Наталія Касьянівна. Шкода, що не всім запрошеним вдалось відвідати рідну кафедру, але все-таки засідання перетворилося у справжнє свято заслужених педагогів. Говорили про минуле і сьогодення кафедри, факультету та університету. Слід зазначити, що учасникам святкового засідання кафедри вдалось у повній мірі безпосередньо реалізувати принцип континуативності освіти, оскільки кілька поколінь викладачів продемонстрували єдність поглядів, вражень і думок щодо минулого, майбутнього і сучасного стану освіти.

Тепла зустріч супроводжувалась врученням грамот і пам’ятних медалей з нагоди ювілею університету. Виступили всі члени кафедри,вказавши на важливість такого заходу і подякувавши Наталії Олександрівні Комісаренко за організацію.

 

Доцент кафедри української та іноземних мов

Олег Лазарєв