+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 27 вересня 2017

День туризму на кафедрі української та іноземних мов

Невід’ємною частиною розвитку суспільства у ХХІ столітті став туризм. Туризм – це потужний засіб міжкультурних зв’язків, що сприяє підвищенню міжнародних контактів, розширенню кордонів, і як наслідок, відкритості іншим країнам та взаємозбагаченню культур.

Фахівець із туризму – це затребувана, перспективна та приваблива спеціальність, яка дозволяє постійно удосконалюватися, пізнавати світ та допомагати вивчати його іншим людям. При цьому не обійтися без досвідченого менеджера з туризму, обов’язковою складовою професійної підготовки якого має стати ґрунтовне вивчення іноземних мов.

25 вересня 2017 року викладачами кафедри української та іноземних мов Н. О. Комісаренко та С. П. Каричковською було проведено комбіноване заняття країнознавчого характеру «Відпочинок зі смаком або 100 ідей на літо», у якому взяли участь студенти 11-гр групи факультету менеджменту.

Захід був спрямований на поглиблення і систематизацію знань із краєзнавства та простеження його зв’язку з іншими навчальними дисциплінами, в тому числі іноземною мовою, популяризацію серед студентської молоді здорового способу життя та підвищення інтересу до подорожей.

Студенти мали змогу представити цікаві презентації та відеосюжети про найкрасивіші місця світу, унікальні ресторани та сучасні кулінарні тренди. Заняття відбулося у рамках відкритого діалогу та легкій, невимушеній атмосфері, що ще раз підтверджує факт, що для більшості студентів у якості стійкого мотиву вивчення іноземної мови виступає її зв’язок з майбутньою професійною діяльністю.

 Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри української та іноземних мов

Каричковська С.П.