+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 23 листопада 2017

Для аспірантів пари з англійської мови стали більш корисними та цікавими

Знання англійської мови для науковця – це необхідність, адже скільки можна почерпнути інформації для себе з англомовних джерел, а також як важливо у сучасному світі презентувати свої наукові розробки на міжнародних семінарах, конференціях, симпозіумах як в Україні, так і за її межами.

З вересня 2017 року на парах з англійської мови з аспірантами другого року навчання працюють 2 викладачі: доцент кафедри Яна Бечко та волонтер Корпусу Миру США в Україні – Ліндсі Чарльз. Варто зауважити, що аспіранти швидко звикли до співпраці з двома викладачами під час процесу навчання, адже кожну пару вони мають можливість слухати носія мови. Невимушена атмосфера на заняттях дозволяє молодим науковцям більш впевнено почувати себе в іншомовному середовищі, адже перед викладачами стоїть основне завдання – це розвиток комунікативних навичок аспірантів.

На заняттях використовуються різні форми та методи навчання, зокрема дискусії за «круглим столом», під час таких обговорень майбутні доктори філософії презентують різні аспекти своєї наукової роботи англійською мовою. Пари з Ліндсі Чарльз надихнули багатьох студентів на відвідування англійського розмовного клубу, де аспіранти мають додаткову можливість поглибити свої знання з англійської мови, дізнатися більше про культуру та звичаї іншої країни, а також отримати практичний досвід спілкування англійською мовою.

Ми переконані, що такі заняття допоможуть нашим молодим науковцям вільно почувати себе у англомовному середовищі та гідно представляти результати своїх наукових досліджень у майбутньому.

 

Доцент кафедри української та іноземних мов Яна Бечко.