+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 31 березеня 2023

Доцент кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Юлія Фернос успішно завершила курс «Creating and Implementing Online Courses», розроблений університетом штату Аризона (ASU).

Повномасштабне вторгнення  рф на територію України  змінило життєві пріоритети мільйонів українців, зокрема це стосується і професійного розвитку, який відійшов на другий план, поступившись місцем думкам про безпеку. Однак життя продовжується, люди адаптуються до нових обставин, приходить усвідомлення про необхідність навчатися та займатися саморозвитком задля професійного зростання.  Адже навчання в умовах війни – це свідчення віри у майбутнє нашої держави.

Програма професійного розвитку OPEN (Online Professional English Network), у рамках якої академічні установи та експерти США в галузі викладання англійської мови для носіїв інших мов (TESOL) розробляють 8-тижневі курси для вчителів англійської мови, дає чудову можливість поглибити свої знання та вдосконалити навички викладання. 

Доцент кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Юлія Фернос успішно завершила свій другий курс у рамках програми OPEN «Creating and Implementing Online Courses», розроблений університетом штату Аризона (ASU). Курс має на меті надати учасникам потужні інструменти для створення та впровадження онлайн-курсів для студентів  за допомогою використання моделі ADDIE (analyze, design, develop, implement, evaluate)

28 березня 2023 року відбулася заключна церемонія з нагоди завершення усіх онлайн-курсів OPEN зимового семестру 2023. За традицією з вітальною промовою виступив директор Офісу програм вивчення англійської мови Державного департаменту США Джозеф Букбайндер. Він задоволений, що географія учасників порівняно із осіннім семестром розширилася із 83 до 99 країн. Запрошеними гостями були регіональний співробітник з англійської мови Державного департаменту США Девід Фрай (Мексика) та директор World Learning Герман Гомез, які теж привітали випускників курсів із успішним завершенням навчання.

 Дякуємо RELO Ukraine за можливість бути частиною міжнародної спільноти вчителів англійської мови та брати участь у програмі OPEN!