+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2023

Доцент кафедри української та іноземних мов Юлія Фернос стала фасилітатором курсу "Створення та впровадження онлайн-курсів", розробленого Університетом штату Аризона

Програма Online Professional English Network (OPEN) надає можливості віртуального навчання як викладачам англійської мови, так і студентам, сприяє взаємному обміну культурними традиціями та надає вільний доступ до навчальних матеріалів, які можна повторно використовувати, адаптувати та ділитися з іншими. Серед можливостей, які надає ця програма, є глобальні онлайн-курси (Global Online Courses ˗ GOCs) та масові відкриті онлайн-курси (Massive Open Online Courses ˗ MOOCs).

Доцент кафедри української та іноземних мов Уманського національного університету садівництва, Юлія Фернос, успішно завершила два глобальних онлайн-курси у рамках цієї програми, одним із яких був курс «Створення та впровадження онлайн-курсів», розроблений університетом штату Аризона (Arizona State University ˗ ASU).

Високі навчальні досягнення та професійна компетентність Юлії Фернос не залишилися непоміченими викладачами курсу. Тому вона була запрошена стати одним із 25 фасилітаторів масового відкритого онлайн-курсу (MOOC) зі створення та впровадження онлайн-курсів,  який тривав протягом 5 тижнів.

Завданням фасилітатора є підтримувати учасників і  ділитися власним досвідом, що є надзвичайно цінним ресурсом для інших учасників, які бажають вдосконалювати свої професійні навички, зокрема створювати та впроваджувати онлайн-курси.

Бути частиною команди фасилітаторів із усього світу є великою честю та  свідчить про визнання досягнень Юлії Фернос у галузі онлайн-навчання, підтверджує її роль активного учасника та лідера у галузі розвитку освіти, особливо в контексті створення та впровадження онлайн-курсів.