+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 13 квітня 2024

Доцент кафедри української та іноземних мов Юлія Фернос взяла участь у TESOL Virtual Convention 2024

11-12 квітня 2024 року доцент кафедри української та іноземних мов Уманського національного університету садівництва Юлія Фернос взяла участь у конференції TESOL Virtual Convention 2024. Це вже друга поспіль участь Юлії Фернос у цій знаковій події в галузі викладання англійської мови як іноземної.

Цього року Юлія Фернос отримала можливість взяти участь у TESOL Virtual Convention 2024 завдяки участі у проекті «Exploring and Enacting Holistic Language Pedagogies», програмі віртуальних обмінів, організованій Childhood Education International.

TESOL Virtual Convention 2024 ˗ це джерело нових знань та методик викладання іноземної мови. Широкий спектр тем доповідей, представлених на конференції, охопив різні аспекти викладання, від соціальної справедливості та побудови спільноти до цифрового навчання, технологій, оцінювання, розробки матеріалів та публікацій.

 Юлія Фернос мала можливість не лише поглибити свої знання та методику, але й поспілкуватися з доповідачами та іншими учасниками конференції з різних країн світу. Матеріали конференції, розміщені на платформі Canva, стали цінним ресурсом для подальшої роботи.

 Участь у TESOL Virtual Convention 2024 ˗ це неоціненний досвід та знання, які суттєво збагачують педагогічну майстерність та сприяють професійному розвитку. Новітні методики та підходи до викладання англійської мови як іноземної, отримані на конференції, дозволять зробити свої заняття більш ефективними та цікавими для студентів.