+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 11 травня 2023

Колектив кафедри української та іноземних мов сердечно вітає Олега В'ячеславовича Лазарєва із 50-річним ювілеєм!

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ОЛЕЖЕ В'ЯЧЕСЛАВОВИЧУ!

Ви пов’язали своє життя із педагогічною діяльністю, пройшовши нелегкий шлях професійного становлення. Ваш трудовий шлях бере початок з Київського державного лінгвістичного університету, далі – вчитель загальноосвітньої школи і, нарешті, викладач Уманського національного університету садівництва.


Дипломований викладач, професійний науковець, мудрий наставник для підростаючого покоління, талановитий поет. Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, заслужений авторитет серед колег та друзів.


П’ятдесят років – це досягнення, але для чоловіка – всього лише придбаний життєвий досвід, прекрасний вік, щоб відчути себе королем життя! Сьогодні перед Вами відкриваються нові горизонти для праці і творчості! Нехай життя квітує і приносить гідні плоди визнання, поваги і любові. Бажаємо благополуччя і достатку, відкриттів і вражаючих пригод, чистоти і мудрості, краси і щастя, міцного здоров’я і бадьорості, молодого завзяття і приливу сил, нових успіхів і звершень!

Спинити час ніхто не в змозі,
І ліс шумить, і квітне сад.
На вашім сонячнім порозі
З’явилось мудрих п’ятдесят.


Нехай для Вас не згасне сонце,
Нехай не віють в душу холоди,
Хай жито на столі і Бог на небі
Завжди рятують від біди.

З повагою колеги