+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 09 грудня 2023

МІЖКАФЕДРАЛЬНИЙ СЕМІНАР “WORLD FAMOUS BRANDS”

8 грудня 2023 року за ініціативи завідувача кафедри української та іноземних мов Наталії Комісаренко, завідувача кафедри економіки Алли Осіпової і доцента кафедри української та іноземних мов Яни Бечко відбувся міжкафедральний семінар “World famous brands”. Метою заходу було практичне застосування іноземної мови у сфері економіки. У семінарі взяли участь студенти спеціальностей “Економіка” і “Підприємництво та торгівля”, викладачі кафедри української та іноземних мов і викладачі кафедри економіки.

Під керівництвом доцента Яни Бечко студенти підготували доповіді та презентації згідно зазначеної теми заходу і гідно представили свої напрацювання. Варто зазначити, що семінар проходив виключно англійською мовою, що дозволило студентам показати результати свого навчання як з іноземної мови, так і набуті знання з економічних дисциплін. Атмосфера семінару сприяла жвавому обговоренню доповідей: учасники семінару ставили запитання один одному і з’ясовували деталі.

Серед основних завдань заходу було показати взаємозв’язок дисциплін, що викладаються і важливість набутих знань для майбутньої професійної діяльності, а також дозволити студентам відчути англомовне середовище і сформувати навички говоріння іноземною мовою перед аудиторією слухачів. 

Подібні заходи є дуже актуальними, адже саме така взаємодія викладачів різних кафедр дозволяє побачити практичні результати навчання студентів і сприяє удосконаленню методики викладання дисциплін і пошуку нових підходів, прийомів і засобів навчання.

Дякуємо усім учасникам за цікавий і результативний захід!!!

Доцент кафедри української та іноземних мов
Яна Бечко