+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 27 вересня 2017

Налагодження зв’язків зі школами Черкаського району

Сьогодення вимагає від вищих навчальних закладів налагоджувати контакти зі школами. По-перше, це потенційне забезпечення університету абітурієнтами на вступну кампанію 2018 р. По-друге, це презентація іміджу університету та умов здобування вищої освіти в ньому. Та головне завдання – зацікавити майбутніх випускників шкіл інформацією про Уманський НУС, викликати довіру і впевненість. У наш час складно здивувати інформацією молоду людину, адже інформаційний потік ллється звідусіль, але живе спілкування, безумовно,  має свої переваги. Налагодження контактів із потенційними вступниками – це важка праця, яка вимагає відповідальності, професіоналізму, толерантності та взаємоповаги.

Старшому викладачеві кафедри української та іноземних мов Лазарєву О.В. та доценту кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності  Пархоменко Л. А. випала честь відвідати школи Черкаського району та поспілкуватися із їхніми учнями та педагогічними колективами. Далека і важка дорога компенсувалась доброзичливістю, розумінням і увагою працівників шкіл та учнів. У кожній школі уважно сприймали інформацію про університет, цікавились деталями, ставили запитання. Педагогічні колективи шкіл Черкаського району та старшокласники багато знають про місто Умань і Уманський національний університет садівництва.

Лазарєв О. В., та Пархоменко Л. А. бажали всім старшокласникам мирного майбутнього, міцного здоров’я, наснаги, терпіння, успішного закінчення навчання у школі, високих результатів ЗНО і зробити вірний вибір у подальшій освіті.

 

Старший викладач кафедри української та іноземних мов Уманського НУС, доктор філософії, кандидат педагогічних наук Лазарєв О. В.