+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 06 квітня 2022

Наукова конференція «Проблеми лінгвістики й методики викладання мов у контексті входження України в Європейський простір»

6 квітня 2022 року, згідно з планом  наукових заходів кафедри української та іноземних мов, відбулася ІV Всеукраїнська інтернет-конференція «Проблеми лінгвістики й методики викладання мов у контексті входження України в Європейський простір». Науковий захід пройшов у форматі відеоконференції. На початку конференції до учасників звернулася завідувач кафедри української та іноземних мов канд. пед. наук Комісаренко Наталія Олександрівна. Наталія Олександрівна подякувала учасникам конференції і колективу кафедри за нелегку працю в умовах сьогодення і побажала плідної роботи на благо і розвиток нашої країни. Виступи учасників були зосереджені довкола таких тематичних напрямів:

 

1. Слов’янські, германські та романські мови: лінгвістичні студії.

2. Психолого-педагогічні та методичні проблеми дослідження мов.

3. Філософські, історичні та соціологічні аспекти розвитку національних мов.

4. Аспекти реформування загальноосвітньої і вищої школи.

 

Завершилась конференція обговоренням найбільш проблемних питань та планів на подальшу активну наукову діяльність учасників. Дякуємо усім учасникам за активність і бажаємо подальших наукових здобутків заради світлого майбутнього нашої держави.