+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 21 грудня 2019

Відкриття Уманського регіонального англомовного хабу

20 грудня 2019 року у рамкамх проекту «Сприяння розвитку регіональних англомовних професійних спільнот в Україні», що реалізується Українським відділенням Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL Ukraine) за підтримки Британської ради в Україні, відбулося офіційне відкриття Уманського регіонального мовного хабу (Uman English Learning Hub). Одним із фасилітаторів хабу є доцент кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Юлія Фернос.

Почесними гостями церемонії були президент IATEFL Ukraine Ольга Павленко та представник Британської ради в Україні Любов Масарська, які виступили з вітальним словом. Відкриття хабу викликало значний інтерес серед викладачів вищих закладів освіти, учителів шкіл, студентів, приватних підприємців тощо. Загалом, 98 зареєстрованих учасників.

Метою відкриття було визначення напрямків діяльності мовного центру. Присутні мали можливість обрати один із 5 запропонованих напрямків роботи хабу: exam takers, methodology enthusiasts, real English speakers, articles-in-English-writers та fun seekers.

Далі, працюючи у групах за інтересами, учасники знайомилися, ділилися думками та очікуваннями щодо подальшої роботи хабу, висловлювали побажання. Свої ідеї групи оформляли у вигляді постерів та презентували їх іншим учасникам заходу.

Координатор Уманського регіонального мовного хабу професор Оксана Заболотна висловила сподівання, що робота центру буде продуктивною, та анонсувала найближчі заходи, заплановані у рамках роботи хабу. Слідкуйте за анонсами подій у соціальних мережах Facebook, Instagram та долучайтеся до нашої групи у Viber. Сподіваємося, що робота регіонального мовного осередку буде плідною та пізнавальною!

Юлія Фернос,

доцент кафедри української та іноземних мов

Уманського НУС