+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2017

ОСВІТНЬО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «МІЖКУЛЬТУРНІ ТА ЛІНГВІСТИЧНІ АСПЕКТИ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ»

На кафедрі української та іноземних мов стало традиційним обговорення сучасних і традиційних освітніх і лінгвістичних питань. Шостого жовтня викладачами кафедри був проведений семінар «Міжкультурні та лінгвістичні аспекти навчання іноземної мови». Особливу увагу на семінарі було звернено на питання порівняльно-типологічного характеру, а також на сучасний стан викладання та вивчення класичних мов: англійської, німецької, французької та латини.

 

У роботі семінару взяла участь Лариса Леонідівна Маналакі, яка тривалий час працювала на кафедрі і є одноосібним автором базового підручника з англійської мови для спеціальності «Агрономія». На сьогодні Маналакі Л. Л. живе і працює в Німеччині, вона поділилася своїм багаторічним досвідом роботи, висловила власне бачення сучасних освітньо-методичних проблем.

 

Робота семінару виявилася досить плідною, оскільки викладачами кафедри української та іноземних мов було виокремлено коло освітніх і лінгвістичних проблем, які на сучасному етапі роботи вимагають нагального вирішення.

 

Старший викладач кафедри української та іноземних мов Уманського НУС, доктор філософії, кандидат педагогічних наук Лазарєв О. В.