+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 12 серпня 2022

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ НАТАЛІЇ КОМІСАРЕНКО НА ПЛАТФОРМІ AtomsHub

         Професія педагога ‒ одна з найпоширеніших та найвідповідальніших. У суспільстві, що динамічно змінюється, необхідно постійно вчитися  та самовдосконалюватися.  Успішний і ефективний викладач – людина, яка не тільки навчає, а й навчається сама. Адже нові умови диктують нові виклики, а кожен з нас, в свою чергу, має вчитися на них реагувати, тримати  свій фронт та рухатися далі.

         Сучасні інформаційні-комунікаційні  технології дають можливість проходити дистанційні курси підвищення кваліфікації.

         AtomsHub – найбільша педагогічна  спільнота України, яка пропонує курси для різних категорій педагогічних працівників. Команда AtomsHub – це група  ентузіастів, освітян із різних  галузей, спеціальностей та паралельних освітніх світів. Тут працюють науковці, педагогічні працівники, викладачі, методисти, фахівці у галузі сучасних технологій, освітнього маркетингу тощо.

         Цього року програми підвищення кваліфікації відповідали критеріям  сучасності, інноваційності, були актуальними та забезпечували відповіді на практичні запити учасників.

         Крім цього, учасники курсів підвищення кваліфікації мали можливість поділитися власним баченням особливостей надання освітніх послуг в умовах військового стану.

         Кожен учасник отримав сертифікати, що підтверджує його участь.