+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2023

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ НА КАФЕДРІ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ У РАМКАХ ХIII ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МЕНЕДЖМЕНТ ХХІ СТОЛІТТЯ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ»

18 жовтня 2023 р. на факультеті менеджменту Уманського НУС відбулася ХIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент XXI століття: проблеми та перспективи».

Викладачі кафедри української та іноземних мов активно долучилися до цієї наукової події, зокрема у рамках конференції на кафедрі було проведено секційне засідання, під час якого було обговорено новітні тенденції філології, методики викладання української та іноземних мов та педагогіки вищої школи, актуальні проблеми науково-практичної підготовки фахівців та їх вирішення, що сприятимуть підвищенню ефективності навчального процесу.

Метою роботи секції був обмін науковою інформацією, ідеями та підходами, а також узагальнення результатів досліджень проблематики системи вищої освіти України.

Викладачі кафедри презентували свої доповіді, дискутували  стосовно прийомів та методів навчання, які сприяють оптимізації навчального процесу.

Особливо цікавим було обговорення власного досвіду викладачів, які використовували новітні підходи для зацікавлення студентів у процесі навчання іноземних мов.

Щиро вдячні усім учасникам секційного засідання за цікаві та змістовні доповіді та їх жваве обговорення, адже обмін досвідом – це завжди корисно.

Доцент кафедри української та іноземних мов
Яна Бечко