+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 17 жовтня 2024

СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ НА КАФЕДРІ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ У РАМКАХ ХIV ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МЕНЕДЖМЕНТ ХХІ СТОЛІТТЯ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ»

17 жовтня 2024 р. на факультеті менеджменту Уманського національного університету садівництва відбулася ХIV Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи».
Викладачі кафедри української та іноземних мов активно долучилися до цієї традиційної наукової події, зокрема доцент кафедри української та іноземних мов Олег Лазарєв презентував свою наукову доповідь «ПОЕЗІЯ ПРО
ВІЙНУ В УКРАЇНІ У ХХІ СТОЛІТТІ» на пленарному засіданні науково-практичної конференції. 
Також у рамках конференції на кафедрі було проведено секційне засідання, під час якого було обговорено новітні тенденції у сфері філології, педагогіки вищої школи, методики викладання української та
іноземних мов, а також висвітлено актуальні проблеми науково-практичної підготовки фахівців та їх вирішення,  що сприятимуть підвищенню ефективності навчального процесу. Під час роботи секції викладачі презентували свої наукові доповіді, ділилися своїм досвідом і результатами науково-дослідної роботи, ідеями та підходами у вирішенні проблемних питань, які сприяють оптимізації навчального процесу.
Щиро вдячні усім учасникам секційного засідання за цікаві та змістовні доповіді, а особливо, за їх жваве обговорення. Безперечно, кожен учасник почерпнув для себе багато нового, здобув цінний досвід і отримав натхнення на подальшу наукову працю.

Яна Бечко,
доцент кафедри української та іноземних мов