+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2019

Секційне засідання на кафедрі української та іноземних мов у рамках ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»

11 жовтня 2019 р. на факультеті менеджменту Уманського НУС відбулася ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція «Менеджмент XXI століття: проблеми та перспективи», приурочена 20-річчю відокремлення факультету у самостійний структурний підрозділ.

Викладачі кафедри української та іноземних мов активно долучилися до цієї наукової події, зокрема у рамках конференції на кафедрі було проведено засідання секції «Університетська освіта в контексті побудови і реалізації зовнішньоекономічної стратегії України».

Метою роботи секції був обмін науковою інформацією, ідеями та підходами, а також узагальнення результатів досліджень проблематики системи вищої освіти України.

Під час засідання обговорено новітні тенденції філології, методики та педагогіки вищої школи, актуальні проблеми науково-практичної підготовки фахівців, що сприятиме підвищенню ефективності навчального процесу.

 

 

Доцент кафедри української та іноземних мов

Світлана Каричковська