+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 31 травня 2022

СТУДЕНТСЬКА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ НА КАФЕДРІ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ

У такий складний для нашої держави час перед молодим поколінням постає багато завдань і одним з них є активна наукова діяльність, а також презентація своїх наукових здобутків рідною та іноземною мовами, щоб у майбутньому гідно представляти наукові інтереси  своєї держави як в межах країни так і на міжнародній арені. Кожного року навесні  в Уманському НУС проводиться студентська наукова конференція. Це перший крок наших студентів спробувати свої сили на науковій ниві, а також грамотно і коректно презентувати результати своєї наукової діяльності за допомогою мовленнєвих навичок і умінь.

Сучасні засоби зв'язку дозволили організовувати роботу конференції у дистанційному режимі. Так 31 травня 2022 року студенти і викладачі кафедри активно долучилися до Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 135-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва, а керівники секцій з відповідальними за роботу у секціях студентами ознайомилися з наковими презентаціями і визначили кращі доповіді.

 

Секція української мови:

 1 місце – Стригун Марія  (науковий керівник – Мовчан Л.В.)

 2 місце – Кличко Максим (науковий керівник – Мовчан Л.В.)

 3 місце – Варич Данило (науковий керівник – Мовчан Л.В.)

 

Секція англійської мови :

 1 місце – Савчук Артем  (науковий керівник – Олійник О.О.)

 2 місце – Мережко Наталія (науковий керівник – Чучмій І.І.)                           

 3 місце - Сухецька Крістіна (науковий керівник – Комісаренко Н.О.)

 

Колектив кафедри української та іноземних мов дякує усім учасникам за плідну співпрацю, і бажає успіхів у всіх починаннях і творчої наснаги!

 

Яна Бечко, доцент кафедри української та іноземних мов