+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2020

СТУДЕНТСЬКА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ НА КАФЕДРІ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ

Весна 2020 видалася не простою для реалізації освітніх і наукових процесів. Кожного року навесні  в Уманському НУС проводиться студентська наукова конференція - для багатьох студентів перший крок у науку. 

Не зважаючи на зовнішні обставини, що примусили переформатувати усталені стандарти такої конференції, 23 квітня студенти Уманського НУС мали змогу взяти участь у Всеукраїнській студентській науковій Інтернет-конференції.

Сучасні засоби зв'язку дозволяють на альтернативній основі організовувати роботу конференції. Враховуючи різні можливості встановлення зв'язку з учасниками, наша кафедра за згодою студентів зібрала відео, фото, аудіо матеріали, а також презентації від запланованих учасників наукової студентської конференції, яка цьогоріч приурочена 120-річчю з Дня народження видатного вченого і педагога С. С. Рубіна. Керівники секцій з відповідальними за роботу у секціях студентами ознайомилися з отриманими від учасників матеріалами і визначили кращі доповіді.

Секція української мови:

1 місце - Ящук Тетяна (21 пб) (Мовчан Л.В.)

2 місце - Кашоїда Яна (21 пб) (Мовчан Л.В.)

3 місце - Бужан Ілона (11 о) (Мовчан Л.В.)

Секція англійської мови :

1 місце - Балабак Олександр (11 сп) (Чучмій І.І.)

2 місце - Сухецький Олександр (11 ма) (Каричковська С.П.)

3 місце - Сухецька Крістіна (11 м-з) (Комісаренко Н.О.)

Секція французької мови:

1 місце - Нижник Софія (21 тм) (Лазарєв О.В.)

2 місце - Кругляк Олександр (21 тм) (Лазарєв О.В.)

3 місце - Матула Назар (21 тм) (Лазарєв О.В.)

Слід зазначити, що лише спільні зусилля викладачів і студентів дозволили організувати проведення наукової студентської наукової конференції 2020 на належному науковому і організаційному рівнях, не зважаючи на недоліки дистанційного спілкування. Спільна відповідальна робота викладачів і студентів завжди дає позитивні результати! Дякуємо усім учасникам, бажаємо успіхів у всіх починаннях і творчої енергії! Не зупиняйтеся на досягнутому, завжди рухайтеся тільки вперед! Наші студенти найкращі!!!