+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 16 березеня 2021

ТИЖДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ НА КАФЕДРІ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ

15 березня 2021 р. розпочався Тиждень факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва, невід’ємним складником якого є справжній калейдоскоп відкритих занять, ділових ігор, круглих столів, тренінгів, вікторин, творчих проєктів, літературних читань, конкурсів тощо.


Кафедра української та іноземних мов активно долучилася до святкування, зорганізувавши зі студентами факультету інтелектуальну гру «Мова – душа народу» та вікторину «Ерудит», що стало органічним доповненням освітнього процесу. Проведені тематичні заходи – це насамперед інтелектуальне змагання майбутніх менеджерів, які люблять Україну, відчувають себе українцями та готові перевірити власні знання з мови, літератури, історії, народних традицій та звичаїв. Студенти охоче випробовували себе у бліц-опитуваннях, продовжували прислів'я, проговорювали скоромовки, розгадували ребуси, відновлювали вірші, давали відповіді на запитання тощо. Загалом, панувала весела та дружня атмосфера, сповнена позитивними та яскравими враженнями, хоча не обійшлося і без емоцій за право вибороти перше місце.


Проведені заходи у рамках Тижня факультету вкотре підтвердили високий рівень володіння студентами українською мовою як невід’ємною рисою майбутнього менеджера.
Сподіваємося, що перспектива навчатися на факультеті менеджменту в одному з найстаріших університетів нашої країни і надалі цікавитиме майбутніх абітурієнтів. Тож хочеться побажати їм прийняти правильне рішення в обранні професійного шляху!

Доцент кафедри української та іноземних мов
Світлана Каричковська