+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 21 травня 2020

Трудове сьогодення кафедри української та іноземних мов

За кафедрою української та іноземних мов закріплені чималі території з декоративними насадженнями і різнотрав’ям попереду корпусу № 4. Насамперед, слід зазначити, що кафедра завжди сумлінно і відповідально ставиться до покладених на неї додаткових функцій з підтримання озелененої частини території університету. Роботи виконуються сезонно протягом року з допомогою студентів і працівників екологічної служби.

Цієї дощової весни бур’яни ростуть швидко, студенти і працівники на примусовому карантині. Після пом’якшення обмежень кафедра дружно вийшла на роботу з упорядкування закріплених територій. Трудилися завзято і, не зважаючи на свято вишиванки, працювали на користь і на славу. Адже ми, знавці мов, добре уміємо тримати у своїх руках сапи, граблі та косу. Звичайно, в ідеалі, коли кожний займається своїм ділом, але не у теперішніх реаліях.

Не можна не згадати і наших шановних студентів, руками яких виконувалися різні види практичних господарських робіт. Сьогодні університетом ходить влучний вислів: «Нема студентів – нема діла». Сподіваємося якнайшвидше побачити їх у повному і поповненому складі.

Таким чином, у нас все під контролем: працюємо, підтримуємо порядок, сподіваємося на кращі зміни.

 

Доцент Олег Лазарєв