+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 27 вересня 2018

Туризм і мови поруч

Всесвітній День туризму відзначається в Уманському НУС традиційно і цікаво. Студенти разом з кураторами взяли участь у туристичних зборах у Білогрудівському лісі.

Осіння пора чудово підкреслила дух туристичних змагань і квестів. А частування туристичними наїдками було смачним і незабутнім.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи стала організатором святкування Дня туризму. А викладачі кафедри української та іноземних мов Олег Лазарєв, Людмила Мовчан та Ірина Чучмій активно приєдналися до організації та проведення цього професійного свята, оскільки вони є кураторами 21 тм, 11тм та 11 гр груп факультету менеджменту.

Святкування видалось напрочуд цікавим і пізнавальним. Студенти активно брали участь у всіх видах змагань, найактивніші отримали нагороди. День туризму пройшов вдало і на високому рівні.

В організації та веденні туристичного бізнесу важливим є бездоганне знання рідної та іноземних мов, тому тісна співпраця кафедр природно демонструє не тільки міжпредметні зв’язки у навчанні, а й єднання культурно-організаційних заходів у процесі формування компетентних майбутніх фахівців у галузі туризму.

 

Старший викладач кафедри

української та іноземних мов О. В. Лазарєв