+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 22 липня 2022

Участь доцента кафедри української та іноземних мов Юлії Фернос у проекті співпраці бізнесу та університетів "Uni-Biz Bridge"

Незважаючи на російську агресію та складні умови, у яких живуть українці сьогодні, дуже важливо зосереджуватися на освіті, адже якісна освіта  - це запорука світлого майбутнього  України. Надзвичайно актуальним сьогодні є питання постійного діалогу, плідної взаємодії закладів вищої освіти зі стейкхолдерами, тому що працедавці зацікавлені в отриманні висококваліфікованих професіоналів. Саме тому заклади вищої освіти спрямовують свою діяльність на підготовку конкурентоспроможних на ринку праці випускників. Онлайн захід "Uni-Biz Bridge", організований HR-бренд агенцією UGEN, що відбувся в липні 2022 року, мав на меті залучити освітян та представників бізнесу до дискусії щодо сучасного та майбутнього освіти, а також можливостей їхньої співпраці.  "Uni-Biz Bridge Camp" - це перш за все освітній літній онлайн-кемп з розвитку soft skills для викладачів, тому у конференції взяло участь понад 800 освітян, серед яких  і доцент кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Юлія Фернос. Програма конференції була досить насиченою, 4 дні цікавих доповідей та презентацій від представників бізнесу на тему soft skills.  

Дякуємо агенції UGEN за можливість навчатися та розвиватися! Віримо у перемогу та у те, що вища освіта буде розвиватися!