+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 08 листопада 2021

Участь доцента кафедри української та іноземних мов Юлії Фернос у Міжнародній онлайн-конференції «За межами галузі: професіоналізація глобальних практик TEYL»

Уже 55 років Міжнародна асоціація викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL) об’єднує, розвиває та підтримує професіоналів у викладанні англійської мови у всьому світі. IATEFL ‒ це всесвітня професійна спільнота,  яка підтримує вчителів та інших професіоналів ELT у  їхньому професійному розвитку та надає платформу, де вони можуть висловити свої погляди, обмінятися досвідом досліджень та викладання та вчитися один у одного.

Черговою подією, організованою IATEFL, стала Міжнародна онлайн-конференція  «За межами галузі: професіоналізація глобальних  практик викладання англійської мови», яка відбувалася протягом 5-7 листопада 2021року. У конференції взяла участь доцент кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Юлія Фернос, яка є членом Українського відділення Міжнародної оргінізації вчителів англійської мови ITEFL Ukraine з 2018.

Формат конференції включав доповіді на пленарних засіданнях, воркшопи,  майстер-класи та дискусії. Сесії конференції були організовані за шістьма напрямками:

Напрям 1: Інноваційні практики в класі

Напрямок 2: Професійний розвиток

Напрямок 3: Глобальні навички

Напрямок 4: Різноманітність та інклюзивність

Напрям 5: Умови праці сучасного вчителя

Напрям 6: Права тих, хто вивчає мову, та захист дітей

Отже, кожен мав можливість обрати цікаві для себе теми, почерпнути нову інформацію, обговорити різні проблеми, які турбують сучасного викладача іноземної мови. Такі події дарують безцінний досвід, що надихає на творчі експерименти, змушує не зупинятися, а рухатися вперед та розвиватися.