+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 15 квітня 2022

Участь доцента кафедри Юлії Фернос у міжнародній конференції, організованій International House Bucharest

Доцент кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Юлія Фернос узяла участь у міжнародній конференції, організованій International House Bucharest, що є  афілійованим членом International House World Organisation, глобальної мережі мовних шкіл зі штаб-квартирою в Лондоні.

2022 року IH Bucharest виповнюється 20 років. Це роки високоякісного викладання в Румунії, включаючи лідерство у викладанні ділової англійської мови, досконалість у викладанні мови молодшим школярам та особливий підхід до підготовки та професійного розвитку вчителів.

З нагоди ювілею Центр підготовки вчителів IH Bucharest організовував конференцію «Ідеальні 20. Два десятиліття досвіду IH Bucharest до ваших послуг» для вчителів мови з усього світу. Подія відбулася в онлайн фоматі  8-9 квітня 2022 року та охоплювала чотири тематичні блоки:

• Кембриджська кваліфікація викладача

• Навчання молодших школярів

• Викладання сучасних мов

• Викладання ділової англійської мови

Два дні захоплюючих воркшопів та доповідей, які проводили досвідчені викладачі та методисти з усього світу.  Чого вартий лише виступ  Скотта Торнбері (Scott Thornbury), чиє ім’я відоме всім, хто хоч якось торкався English Language Teaching. Його посібниками зачитуються, його поради активно використовуються, а побувати на його воркшопах мріють усі викладачі.

Відвідування подібних заходів – це знайомство з останніми розробками та найсвіжішими ідеями у галузі викладання мов. Дякуємо IH Bcharest за таку чудову нагоду у скрутний для нашої країни час!