+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Участь доцента кафедри Юлії Фернос у 25 щорічній конференції українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL Ukraine).

16-17 квітня 2021 року відбулася онлайн подія, яку з нетерпінням чекали усі, хто мають відношення до навчання англійської мови – 25 щорічна конференція українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL Ukraine). Конференції IATEFL вважаються головними подіями з методики викладання англійської мови в усьому світі.

У конференції взяла участь Юлія Фернос, доцент кафедри української та іноземних мов Уманського НУС, яка є членом IATEFL Ukraine.

Формат конференції включав пленарні засідання, інтерактивні семінари та віртуальні виставки провідних видавництв навчальної літератури, на яких професіонали ELT мали змогу знайомитися із новими ресурсами для вивчення іноземної мови.

Відкривали конференцію Ольга Павленко, Президент  Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL Ukraine), яка  у своїй промові щиро подякувала партнерам, співорганізаторам та учасникам конференції, та  Саймон Етертон, регіональний керівник програм англійської мови Британської Ради в Україні.

Серед почесних гостей 25 Міжнародної конференції став Скотт
Торнбері ˗ новозеландський лінгвіст та викладач, автор відомих у всьому світі книг із методики викладання англійської мови, який і розпочав роботу конференції із презентацією на тему «Мої улюблені 7 методів викладання».

Загалом учасники  мали можливість відвідати 10 пленарних засідань та 36 воркшопів, щоб у дружній атмосфері обмінятися професійними здобутками та досвідом, поспілкуватися з колегами та стати частиною міжнародної викладацької спільноти.

Два дні плідної роботи надихнули на цілий рік відданої та ефективної праці зі студентами. Дякуємо організаторам та  спікерам!  Із нетерпінням чекаємо на наступні конференції та інші заходи в галузі професійного розвитку для викладачів англійської.

Юлія Фернос,

доцент кафедри української та іноземних мов

Уманського НУС