+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 21 жовтня 2017

Участь кафедри української та іноземних мов у практично-виробничому етапі VII Всеукраїнської конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»

У межах проведення VII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» було виконано науково-практичну роботу на підприємствах Добровеличківського району Кіровоградської області. Виїзна робота учасників конференції була досить цікавою, плідною та інформативно насиченою. Учасниками третього дня роботи конференції були представники всіх кафедр факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва.

Робота розпочалась на підприємстві ТОВ науково-виробничий комплекс «Еко-гриб» на якому вирощуються високоякісні гливи. Ознайомлення зі специфікою роботи підприємства було цікавим і пізнавальним. Потім робота продовжилась на підприємстві з вироблення субстрату для вирощування грибів. Учасники конференції мали змогу ознайомитись із унікальними процесами виробництва.

Після виробничої сфери гостей ознайомили з прекрасним комплексом зеленого туризму «Козацька долина». Атракція привабила масштабами майстерно виконаної роботи в галузі сільського туризму. Приємно вразили професійно облаштовані об’єкти:  стилізований під українську старовину музейний ресторанно-готельний комплекс, умовні мисливські угіддя з оленями та дикими кабанами, зоопарк з екзотичними тваринами і неповторний природний ландшафт.

Учасники конференції ознайомились із інноваційними особливостями ведення бізнесу. Приємним є той факт, що господарі підприємств – це випускники нашого університету.

Робота третього дня науково-практичної конференції була надзвичайно позитивною і цікавою для всіх учасників.

 

Канд. пед. наук, ст. викладач кафедри української та іноземних мов Лазарєв О. В.