+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 10 липня 2023

УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ У ЗАСІДАННІ МІЖНАРОДНОГО КРУГЛОГО СТОЛУ УНІВЕРСИТЕТІВ-ПАРТНЕРІВ

В умовах воєнного стану одним із головних пріоритетів діяльності закладу вищої освіти є налагодження зв’язків із іноземними науково-освітніми закладами, які здійснюють підготовку майбутніх фахівців різних профіліві та проводять наукові дослідження за фаховим спрямуванням. Такий вид діяльності в університеті спрямований на підвищення рівня міжнародної співпраці та здійснюється згідно з цілями євроінтеграційних процесів, а також відповідно до Стратегії інтернаціоналізації Уманського національного університету садівництва на 2022-2027 рр.

28 червня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри української та іноземних мов взяли участь у засіданні Міжнародного круглого столу університетів-партнерів. Засідання “круглого столу” було організоване польською стороною, а саме, Академією прикладних наук в Познані.

 Учасниками “круглого столу” були представники біля 30 ЗВО, зокрема, освітніх закладів Польщі, Литви, Естонії, Індії, Австрії та України. Слід відмітити, що ЗВО, які були учасниками цього заходу, плідно співпрацюють, реалізуючи науково-освітню діяльність. Представник кожного ЗВО презентував свій освітній заклад, наголошуючи на особливостях діяльності та можливості міжнародного співробітництва.

Популяризація освітнього бренду Уманського національного університету садівництва та підвищення зацікавленості ним міжнародними організаціями, іноземними державами, різними партнерами та громадянами є фактором, який позитивно впливає на імідж та інтеграцію УНУС до світового освітнього простору, а також підвищення якості освітніх послуг університету.

Засідання Міжнародного круглого столу університетів-партнерів відбулося у надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Страшна війна, яка спіткала український народ, неабияк згуртувала світове науково-освітнє товариство. Дякуємо усім іноземним учасникам за щиру підтримку і віру у перемогу України!

Усі учасники засідання Міжнародного круглого столу університетів-партнерів отримали сертифікати.