+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 16 квітня 2021

Участь у Міжнародному науковому конгресі ISC–SAI 2021

У період із 12 по 16 квітня 2021 року відбувся IV Міжнародний науковий конгрес «Society of Ambient Intelligence 2021» Україна-Узбекистан-Латвія. Уманський національний університет садівництва був одним із співорганізаторів конгресу.

Спікерами конгресу були провідні науковці з різних країн: Польщі, Норвегії, Ізраїлю, Словаччини, Румунії, Грузії та ін. Засідання наукового конгресу відбувалися за допомогою платформи Zоом на базі Криворізького економічного університету у форматі панельних дискусій відповідно до напрямів.

Доценти кафедри української та іноземних мов Наталія Комісаренко, Олег Лазарєв, Юлія Фернос, старша викладачка Людмила Мовчан, викладачка Олена Олійник брали активну участь у роботі конгресу та підготували наукову статтю «Theoretical Design of the Formation of Professional Communicative Competence of Future Non-Language Experts in the Process of Learning a Foreign Language», яка буде опублікована у спеціальному випуску журналу SHS Web of Conferences.

12 квітня завідувачка кафедри української та іноземних мов, доцент Наталія Комісаренко виступила онлайн на пленарному засіданні секції «Бізнес комунікації та лінгвістика» з доповіддю та презентацією англійською мовою.

Місія IV конгресу – це організація багатосторонніх платформ для співробітництва академічних установ і бізнесу з метою генерації нових знань та обміну інформацією і передовим досвідом.

 

Завідувач кафедри української та іноземних мов,

доцент Наталія Комісаренко