+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 10 листопада 2021

Участь викладачів кафедри української та іноземних мов у 14 щорічній Міжнародній конференції з освіти, досліджень та інновацій (ICERI 2021) в Іспанії

8-9 листопада 2021 р. у м. Севілья (Іспанія) проходила щорічна Міжнародна конференція з освіти, досліджень та інновацій (ICERI 2021 “Transforming Education, Transforming Lives”) учасниками якої були: завідувачка кафедри української та іноземних мов Наталія Комісаренко, доцент Людмила Мовчан та викладач Ірина Чучмій.

ICERI – одна з найбільших Міжнародних освітніх конференцій для викладачів, дослідників технологій та фахівців освітньої галузі. За 14 років вона стала еталонним заходом на якому збираються разом понад 800 експертів з 80 країн, щоб представити свої проєкти та поділитися своїм досвідом та заннями з методики викладання, навчання, освітніх технологій.

Учасники конференції мали доступ до різноманітних онлайн заходів: виступів основних доповідачів, вебінарів та семінарів, які проводилися через освітню платформу ZOOM. Крім того, були доступні різні текстові канали чату, що дозволило авторам та учасникам висловити свої думки щодо представлених презентацій та матеріалів. Учасники мали можливість презентувати результати дослідження та висновки своїх проєктів через постери, які були виставлені під час стендової віртуальної сесії.

 Всі автори статей отримають копію збірника друкованих праць ICERI 2021 на флеш-накопичувачі та сертифікат участі. А всі публіації будуть представлені на оцінку для включення їх до наукометричної бази Web of Science (Conference Proceedings Citation Index).

ICERI – це більше ніж конференція, це ідеальна платформа для презентації ваших інновацій та проєктів з освіти та технологій.

 

Наталія Комісаренко,

завідувачка кафедри української та іноземних мов,

Людмила Мовчан,

доцент кафедри української та іноземних мов