+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 10 липня 2023

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНИХ МОВ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ EDULEARN 23 (ПАЛЬМА-де-МАЙОРКА, ІСПАНІЯ)

Викладачі кафедри української та іноземних мов: Комісаренко Н. О., Мовчан Л. В., Фернос Ю. І. взяли участь у 15 щорічній   Міжнародній конференції з освіти та нових технологій навчання (International  Conference on Education and New Learning Technologies - EDULEARN), яка проходила  3-5 липня 2023 року у м. Пальма-де-Майорка, Іспанія.

Кожного року  EDULEARN збирає разом понад 800 делегатів з 80 різних країн, які презентують свої проєкти та діляться досвідом і знаннями з методики викладання, навчання, з використання новітніх технологій та інновацій  в освіті.

EDULEARN – одна з найбільших міжнародних конференцій для викладачів, дослідників, технологів і професіоналів освітнього сектору.

На конференції розглядалися такі теми: Дистанційне навчання в умовах кризи; Досвід в освіті; Педагогічні інновації в освіті; Розвиток кар’єри та навчання; Досвід у дослідженнях; Спільні проєкти та мережі; Тенденції та проблеми в освіті; Комп’ютерна підтримка співпраці; Нові технології в освіті; Навчальне програмне забезпечення .

Учасники мали можливість виступати з віртуальною презентацією результатів свого дослідження та мали доступ до різноманітних онлайн заходів.

 EDULEARN – це більше ніж  конференція.  Це ідеальна платформа для презентації  інновацій та проєктів про освіту і технології навчання.