+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 27 листопада 2018

Відкрите заняття з іноземної мови

23 листопада 2018 року кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри української та іноземних мов  Мовчан Людмила Володимирівна провела відкрите заняття з іноземної мови (за професійним спрямуванням) на тему «Introductions» зі студентами І курсу факультету менеджменту.

На занятті студенти ознайомилися із загальними правилами бізнес-знайомства на англійській мові. Вони з’ясували, чому офіційне знайомство важливе для бізнес-зустрічі; яких форм етикету слід дотримуватися під час офіційного знайомства; яких тем слід уникати, а які обговорювати у ході коротких бесідах. За допомогою різних форм роботи (діалог, монолог, дискусія) студенти вчилися виражати англійською мовою свої думки, використовуючи професійну лексику. Студенти із задоволенням працювали самостійно і виконували творчі завдання як в парах, так і в малих групах.

На відкритому занятті викладач використовувала сучасні технічні засоби навчання  (аудіо магнітофон та ноутбук), що дало змогу студентам поринути в атмосферу іншомовного середовища і сприяло формуванню у студентів інтересу до майбутньої професії.

Заняття відвідали викладачі кафедри української та іноземних мов, які відзначили високий професійний рівень викладача.

Людмила Мовчан,

ст. викладач кафедри української

 та іноземних мов,  к. пед. н.