+38 (04744) 3-20-50
Меню
Остання редакція: 26 лютого 2020

Виховна година на тему академічної доброчесності

25 лютого 2020 року на кафедрі української та іноземних мов  Уманського НУС було проведено спільну кураторську годину зі студентами другого та третього курсів факультету менеджменту спеціальності «Туризм».

Тематична виховна година була ініційована адміністрацією факультету з метою ознайомлення та популяризації серед студентів основних принципів академічної доброчесності в Уманському національному університеті садівництва.

Виховну годину провели  куратори 21 тм та 31 тм груп: доцент кафедри української та іноземних мов Олег Лазарєв та викладач Ірина Чучмій.

Завдяки цікавій і пізнавальній презентації, підготовленій відділом моніторингу якості освіти Уманського НУС, зустріч кураторів зі студентами відбулася цікаво та продуктивною. Ознайомлення з основними положеннями переросло у дискусію. Оскільки лейтмотивом бесіди була теза «Не плагіюй!», студенти усвідомили серйозність і важливість запропонованої теми.

Куратори навмисне пішли на експеримент, провівши спільну виховну годину, з метою передачі досвіду старших студентів меншим. Також куратори навели приклади дотримання усіма учасниками освітнього процесу принципів академічної доброчесності.

На завершення зустрічі куратори побажали студентам творчих звершень та дотримання правил академічної доброчесності, і звичайно, порадили систематично переглядати сайт Уманського національного університету садівництва, де можна знайомитися із усіма положеннями та правилами, отримувати інформацію про грантові програми та просто бути в курсі усіх останніх подій нашого університету.

 

Доцент кафедри української та іноземних мов Олег Лазарєв